7. September 2013

BrugerbetingelserBrugerbetingelser

Ved at anvende Vi ELSKER Hunde (VH) indvilger du i ikke at kopiere, ændre eller videredistribuere VH indhold oplagt af andre brugere. Ligeledes forpligter du dig til ikke at krænke VH eller tredjemands ophavsrettigheder, varemærkerettigheder eller andre immaterielle rettigheder. 

Ved at oprette indhold, herunder billeder, tekst mv., på VH, indestår du for at have den fulde ret, herunder alle immaterielle rettigheder, til dette indhold, og at det pågældende indhold ikke krænker lovgivningen eller tredjemands rettigheder. Vær opmærksom på at indhold/billeder på VH kan deles af andre brugere på deres egen sociale profil på f.eks. facebook.  

Brug af indhold

Du skal være ejer af de oprettede i posts, hundeskov samt billeder af hunde efterlysninger/fremlysninger. Ved oprettelsen af indhold, herunder billeder, tekst mv. på VH, giver du VH tilladelse til at frit benytte og fremvise dit indhold/billeder herunder f.eks. VH's Twitter- Instagram, Facebook, Smartphone apps samt nyhedsbrev.


Ændringer eller rettelser

VH kan til enhver tid skriftligt ændre eller rette disse vilkår. Ændringerne eller rettelserne vil træde i kraft på det førstkommende af næste gang du tilføjer eller ændrer indhold på VH hjemmeside. Send spørgsmål, kommentarer eller klager til info@vielskerhunde.dk. 


Generel opførsel hjemmeside/apps. 

Det er ikke tilladt at anvende VH's hjemmeside til offentligt at håne, nedgøre eller irettesætte andre. Som led heri opfordrer VH sine brugere til at anvende et normalt, høfligt og pænt sprogbrug. Det er ikke tilladt at videregive andres personlige oplysninger, herunder e-mailadresser, navne, adresser mv., via VH hjemmeside og apps.